Comunicació i màrqueting

Un bon vi no existeix sense una bona comunicació

Tan important és per a un vi la qualitat del producte com la imatge que desprèn. VINICOM ofereix un servei professional especialitzat en els diversos àmbits de la comunicació (fotografia, disseny, multimèdia, difusió en premsa...).

Gaudeixi de les solucions integrals i especialitzades que ofereix VINICOM als seus clients. Ens adaptem a les necessitats, els recursos i la filosofia de cada empresa.

No renunciï a una bona comunicació. No pagui més del compte per la feina d’un professional qualificat.

Disseny gràfic

Disseny, redacció i edició de catàlegs, fulletons, tríptics...

Els elements promocionals i els suports gràfics són de cabdal importància a l’hora de vendre els seus productes i comunicar la personalitat de la seva empresa. Seguint l’estratègia de màrqueting i comunicació, l’equip de Comunicació, Turisme i Vi, SL posa al servei de cada celler els seus professionals especialitzats per obtenir un producte integral de la màxima qualitat.
Els nostres periodistes s’encarreguen de la redacció i edició dels textos i continguts, el fotògraf pot captar l’essència del celler i les ampolles, i els dissenyadors gràfics donen al conjunt la imatge més adient per a cadascú, respectant la seva filosofia i caràcter.