Assessoria enoturística

No n’hi ha prou amb obrir les portes del celler; cal generar una oferta turística i promocionar-la

Comunicació, Turisme i Vi, SL aposta per l’enoturisme, entès com una línia de negoci complementària per als cellers i, sobretot, com una activitat decisiva a l’hora de donar a conèixer i promocionar els seus vins.

L’equip enoturístic de Comunicació, Turisme i Vi, SL es posa al servei dels cellers que vulguin desenvolupar-se més i millor en aquesta àrea. Posem sis anys d’experiència a disposició de les empreses del sector.

També estem capacitats per a implantar projectes enoturístics en destins, dissenyant rutes del vi.

Compti amb un partner enoturístic professional, no deixi lloc a la improvisació.

Consultoria enoturística

Dinamització i implantació de projectes.

Què tinc? Què puc oferir? Com? Què vol el “turista” potencial? Quins tipus de visita? Què ensenyar i què no? Què necessito?... A un celler, és a dir, a un professional del vi, se li poden presentar un munt de preguntes sense resposta davant d’un sector econòmic nou per a ell com pot ser el turístic.

El turístic és un dels sectors econòmics més importants del país, però com tots té les seves pròpies regles i particularitats: segmentació de la demanda, tipus de turisme, poder adquisitiu, turisme de cap de setmana, turisme de negocis... A partir de la idea de què tenim i què volem aconseguir, podem definir quin és el tipus de turisme que volem acceptar i a partir d’aquí crear tota una infraestructura per atendre les seves necessitats.

Evidentment, no podem obviar la filosofia del celler, els clients del propi vi que elabora, les tradicions, la història, les peculiaritats... totes aquelles coses que fan d’un celler un espai únic i que a través d’una bona explotació enoturística faran una experiència única en el sector turístic, una oferta complementària a tota la infraestructura ja existent a la comarca.

Comunicació, Turisme i Vi, SL està format per professionals experimentats en tots dos sectors (sector del vi i sector turístic) que poden orientar-vos en tot allò que repercuteixi en el desenvolupament enoturístic del celler. Des del propi pla de desenvolupament –evidentment amb un estudi previ de l’empresa i del sector turístic que tingui en compte els objectius plantejats-, fins a donar-vos les claus per a la implantació dels productes enoturístics, passant per la creació dels continguts adients per a la visita i els productes complementaris necessaris (tastos, cursos, degustacions, botiga, sales, restauració...).

No ho dubteu, deixeu-vos assessorar per Comunicació, Turisme i Vi, SL! Us venim a veure i us preparem un pressupost sense compromís. Podem portar les vostres idees a bon port!! Els nostres professionals treballaran amb vosaltres com si formessin part del vostre equip, i amb total confidencialitat sobre els detalls del vostre projecte.