Comunicació i màrqueting

Un bon vi no existeix sense una bona comunicació

Tan important és per a un vi la qualitat del producte com la imatge que desprèn. VINICOM ofereix un servei professional especialitzat en els diversos àmbits de la comunicació (fotografia, disseny, multimèdia, difusió en premsa...).

Gaudeixi de les solucions integrals i especialitzades que ofereix VINICOM als seus clients. Ens adaptem a les necessitats, els recursos i la filosofia de cada empresa.

No renunciï a una bona comunicació. No pagui més del compte per la feina d’un professional qualificat.

Difusió en premsa

Enviament de comunicats de premsa amb les notícies generades pel celler a la nostra base de dades de mitjans especialitzats

Remetem les notícies i informacions del celler o empresa als mitjans de comunicació especialitzats. Disposem d’una completa base de dades de mitjans especialitzats en el món del vi, i també podem confeccionar una base de dades de premsa local a la mida de cada client.
L’equip periodístic de Comunicació, Turisme i Vi, SL planifica conjuntament amb el celler la periodificació dels comunicats a la premsa. L’única feina per al celler serà fer arribar les informacions a Comunicació, Turisme i Vi, SL. Nosaltres redactem les notes i les difonem en el seu nom.