Assessoria enològica

L’enologia tradueix el llenguatge de les teves vinyes

El nostre equip d’enologia posa al servei dels cellers la seva experiència i coneixements. Comunicació, Turisme i Vi, SL li ofereix el suport necessari per a millorar els seus vins i adaptar-los a les tendències actuals del mercat, sense que perdin la identitat i personalitat pròpies.

Els tècnics de Comunicació, Turisme i Vi, SL interioritzen les necessitats i filosofia vinícola de cada client. També s’integren i coordinen amb l’equip del celler, en un treball colze
a colze en busca del millor vi possible.

Assessoria enològica global

Desenvolupament del projecte enològic d’un celler

Si necessites un assessorament global per al celler, desenvolupem junts un projecte enològic per supervisar tots els processos i ajudar-te a millorar els vins.
Planificarem el treball al celler per aconseguir resultats excel•lents. El personal de celler serà recolzat per enòlegs professionals que els organitzaran la feina per aconseguir els millors objectius amb els mitjans de què es disposi.
Supervisarem les anàlisis dels teus vins perquè tot discorri correctament; si no tens laboratori, podem gestionar l’analítica en organismes oficials per a garantir el control dels processos.