En el futur, el Club l’Elixir tindrà pàgina web pròpia, per formentar la interrelació dels seus membres, a través d’articles i opinions (hi estem treballant).

El Club l’Elixir és una agrupació d’aficionats i amants del vi, des de la seva vessant lúdica i cultural. Ens agrada conèixer i gaudir nous vins, així com realitzar activitats de lleure relacionades amb la cultura del vi i l’enoturisme: tastos de vins, visites a cellers, tallers de viticultura o enologia... i tot allò que se’ns acudeixi!

Els membres del Club l’Elixir gaudiran de descomptes especials en els productes distribuïts per Comunicació, Turisme i Vi, SL i rebran puntual informació sobre el programa d’activitats que es duguin a terme.

Fer-se del Club l’Elixir és totalment gratuït i no comporta cap obligació de compra mínima ni de participació en les activitats. Per accedir-hi, només heu de deixar-nos les vostres dades complimentant el formulari següent:

NOM COGNOMS
EMAIL ADREÇA
CODI POSTAL CIUTAT
PAÍS  
Participa, coneix i gaudeix la cultura del vi.
Notícies sobre el món del vi, cellers, enoturisme, enologia, activitats... directament al teu correu.

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals facilitades seran tractades de forma confidencial i incorporades a la base de dades propietat de Comunicació, Turisme i Vi, SL.

També, en compliment del que estableix la Llei Orgànica 34/2002 de Serveis a la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem i vostè manifesta el seu acord en rebre comunicacions comercials dels productes i serveis de Comunicació, Turisme i Vi, SL.

Així mateix, pot exercir el dret a accés, rectificació, cancel·lació i oposició per mitja d’un correu
electrònic a info@vinicom.es

Consulta l’Enòleg
Tot allò que volies saber sobre el món del vi i no sabies a qui preguntar.

La nostra botiga
Vins, llibres i accessoris
Amb descomptes per als membres del Club L’Elixir.

La nostra botiga
Vols formar part del nostre equip?