Assessoria enoturística

No n’hi ha prou amb obrir les portes del celler; cal generar una oferta turística i promocionar-la

Comunicació, Turisme i Vi, SL aposta per l’enoturisme, entès com una línia de negoci complementària per als cellers i, sobretot, com una activitat decisiva a l’hora de donar a conèixer i promocionar els seus vins.

L’equip enoturístic de Comunicació, Turisme i Vi, SL es posa al servei dels cellers que vulguin desenvolupar-se més i millor en aquesta àrea. Posem sis anys d’experiència a disposició de les empreses del sector.

També estem capacitats per a implantar projectes enoturístics en destins, dissenyant rutes del vi.

Compti amb un partner enoturístic professional, no deixi lloc a la improvisació.

Promoció enoturística

Estratègies de comunicació per donar a conèixer l’oferta enoturística al target de clients potencials.

La creació de producte enoturístic és només la meitat de feina a l’hora d’implantar un projecte en un celler. L’altra meitat té a veure amb fer arribar la informació de la nostra oferta als seus clients potencials, i aconseguir fer créixer de forma racional el nombre de visitants.

Comunicació, Turisme i Vi, SL treballa en perfecta coordinació amb el celler per assolir aquests objectius. Estudiem a fons el pla de desenvolupament enoturístic de l’empresa i dissenyem les accions necessàries per arribar al target d’enoturistes potencials, cenyint-nos als recursos establerts.

No malbaratis esforços ni recursos en campanyes massa genèriques o mal posicionades. Accepta el nostre consell i la nostra experiència.