Assessoria enoturística

No n’hi ha prou amb obrir les portes del celler; cal generar una oferta turística i promocionar-la

Comunicació, Turisme i Vi, SL aposta per l’enoturisme, entès com una línia de negoci complementària per als cellers i, sobretot, com una activitat decisiva a l’hora de donar a conèixer i promocionar els seus vins.

L’equip enoturístic de Comunicació, Turisme i Vi, SL es posa al servei dels cellers que vulguin desenvolupar-se més i millor en aquesta àrea. Posem sis anys d’experiència a disposició de les empreses del sector.

També estem capacitats per a implantar projectes enoturístics en destins, dissenyant rutes del vi.

Compti amb un partner enoturístic professional, no deixi lloc a la improvisació.

Guions

Disseny i redacció de guions i protocols de visita.
Disseny d’activitats i programes enoturístics.

La base de tota oferta enoturística és la visita al celler. No n’hi ha prou amb tenir les portes obertes, cal disposar de tota una sèrie de continguts i seguir un protocol per assegurar una experiència única i fidel als nostres ideals.

Una mala imatge val més que mil paraules. Per tant, hem d’estar preparats per rebre les visites en condicions i controlar la imatge que donem des del primer moment. No ens podem permetre el luxe de perdre anys de feina ben feta per una mala imatge, per no atendre correctament els visitants o per no donar la imatge que correspon als nostres esforços. No es pot deixar res a la improvisació, un comentari fora de lloc o una anècdota desafortunada pot malmetre la imatge dels nostres productes.

Per això, és important comptar amb un bon guió, i que la informació que es doni sigui fidel amb la història del celler. I també cal disposar d’un protocol que contempli tots els detalls que faran que els visitants s’emportin un bon record. No ens hem d’oblidar que el boca-orella serà el nostre aliat i que fer la feina ben feta des del començament té la seva recompensa.

Com podem controlar que el missatge sigui sempre el mateix? Amb un guió de visita. Entenent el guió de visita com quelcom que evoluciona amb la pròpia empresa, quelcom viu que s’enriqueix de l’experiència del propi celler i s’actualitza amb cada idea/decisió/visita/pregunta...

Expliqueu-nos la vostra història i nosaltres farem la resta!

També adaptem els guions i protocols a diferents idiomes.