Assessoria enoturística

No n’hi ha prou amb obrir les portes del celler; cal generar una oferta turística i promocionar-la

Comunicació, Turisme i Vi, SL aposta per l’enoturisme, entès com una línia de negoci complementària per als cellers i, sobretot, com una activitat decisiva a l’hora de donar a conèixer i promocionar els seus vins.

L’equip enoturístic de Comunicació, Turisme i Vi, SL es posa al servei dels cellers que vulguin desenvolupar-se més i millor en aquesta àrea. Posem sis anys d’experiència a disposició de les empreses del sector.

També estem capacitats per a implantar projectes enoturístics en destins, dissenyant rutes del vi.

Compti amb un partner enoturístic professional, no deixi lloc a la improvisació.

Guies del vi

Equip de guies professionals especialitzats en el sector enoturístic i amb formació sobre el món del vi i els mètodes d’elaboració.

Iniciar un projecte enoturístic de visites al celler no sempre és fàcil i rendible en un primer moment. Dedicar-s’hi directament pot obligar els propietaris o responsables del celler a treballar set dies a la setmana o bé desatendre les seves funcions principals, mentre que contractar un treballador especialitzat pot significar una despesa important i de rendibilitat incerta.

Comunicació, Turisme i Vi, SL t’ofereix una solució a aquest camí sense sortida: els guies del vi. Nosaltres posem a la teva disposició un equip de guies professionals especialitzats en el sector turístic i amb formació sobre el món del vi i els mètodes d’elaboració. Abans de començar a treballar en el teu celler, passaran una formació específica sobre la teva filosofia i instal·lacions, estudiant a fons el teu guió i protocol de visita.

Només hauràs de contractar els nostres guies del vi amb antel·lació quan en tinguis necessitat (per exemple, visites concertades o només caps de setmana). Una opció disponible en diversos idiomes, amb molts avantatges i sempre rendible!